Artikel Autoweek: geen addertjes onder het gras bij Privé Lease!

Privé Lease is helemaal van nu!

 

 

prive

Geen addertjes

Vandaag besteedt Autoweek in haar budgeteditie aandacht aan goedkope vormen van mobiliteit. Privé Lease is daar een goed voorbeeld van, met ons assortiment van kleine en goedkope auto's bieden wij voor elke portemonnee wat wils. Vandaar dat Autoweek een artikel heeft geplaatst over Privé Lease en specifiek over de samenwerking tussen Privé Lease en Hotels.nl.
Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van Privé Lease al vanaf €165,- per maand een Volkswagen Up rijden. Deze auto is voorzien van Hotels.nl bestickering, waardoor de klant een korting van € 20,- op het maandelijkse leasetarief krijgt.

Mevrouw Geenen, legt in het artikel uit dat ze een expert goed heeft laten zoeken naar eventuele addertjes onder het gras. Er werden door de expert geen addertjes gevonden en mevrouw Geenen heeft vol vertrouwen een leasecontract voor 3 jaar bij Privé Lease afgesloten.
Dat is één van de vele voordelen van Privé Lease: what you see is what you get. Geen kleine lettertjes, een vast maandbedrag, een vaste meerprijs per kilometer en geen tussentijdse herberekening. Kortom, u hoeft echt alleen nog maar te tanken!  

Artikel

Bekijk hier de scan van het artikel uit de Autoweek van week 12 (20 - 27 maart 2013). Op 11 juli besteedde Autoweek ook al aandacht aan Privé Lease.

Bron: Autoweek